• Engels
  • Nederlands

Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams (Duurzaam Presteren) – donderdag 11 mei 2017

Zes inspirerende sprekers over succesvol leiderschap, herhaald presteren en ondernemerschap

Guus Hiddink
Guus Hiddink


Guus Hiddink wordt beschouwd als een van de beste coaches van zijn generatie. Naast dat hij een erkend topmanager en strateeg is, streeft hij naar een betere maatschappij.

Mart de Kruif
Mart de Kruif


Generaal Mart de Kruif was verantwoordelijk voor 45.000 manschappen van de ISAF-missie gestationeerd in zuidelijk Afghanistan.

Bas Kodden
Dr. Bas Kodden


Bas Kodden is Program Director Law, Leadership & Management aan Nyenrode en schrijver, spreker en onderzoeker op het gebied van Leiderschap en Ondernemerschap.


Toon Gerbrands


Toon Gerbrands is een Nederlandse sportcoach en manager. Hij vervult sinds 2014 de functie van  algemeen directeur van voetbalclub PSV.

Claudia Bokel
Claudia Bokel


Claudia Bokel is een Duits-Nederlands voormalig schermster gespecialiseerd in de degen. Van 2008 tot 2016 was Claudia Bokel lid van het IOC.

Mark Tuitert
Mark  Tuitert


Mark Tuitert is olympisch kampioen schaatsen op de 1500 meter. Mark inspireert mensen met zijn ervaringen in de schaatssport gekoppeld aan thema’s als ‘de kunst van het pieken’ en ‘hoe haal je het beste uit jezelf’.

Verbeter de prestaties van uw team

Geeft u als manager leiding aan een team en wilt u zichzelf ontwikkelen als leider en de teamprestaties verbeteren? Wilt u leren waarom  de ene organisatie langdurig succesvol is, terwijl soortgelijke uiteenvallen en verdwijnen? En wilt u inzicht in hoe het kan dat sommige sportteams decennialang een legacy weten na te laten die veel verder gaat dan alleen winnen? En hoe sommige organisaties erin slagen een duurzame samenwerking met sport en wetenschap te creëren?

 

Tijdens dit seminar krijgt u van Guus Hiddink, Mark Tuitert, Bas Kodden, Toon Gerbrands, Mart de Kruif en Claudia Bokel hun visie op ‘leidinggeven aan winnende teams’. Vanuit deze verschillende invalshoeken ontwikkelt u praktische handvatten waardoor u als manager of ondernemer betere teamprestaties behaalt en meer duurzame impact realiseert in uw organisatie.

Ontwikkel uzelf als leider

In het ‘Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams’ krijgt u de kans uzelf te ontplooien op thema’s als verbindend leiderschap, herhaald presteren en maatschappelijk ondernemerschap. U ontwikkelt uzelf als leider waardoor u in staat bent uw team en organisatie naar succes te leiden. Ook leert u meer over winnende personen en teams: van winnen naar winnen!

Leer van sprekers uit de topsport en het bedrijfsleven

Zes sprekers uit de topsport, het bedrijfsleven en het onderwijs geven u meer inzicht in de mogelijkheden om de prestaties van uw team te verbeteren. U leert door middel van praktijkvoorbeelden, academische theorie en de persoonlijke ervaring van de verschillende sprekers. Daarnaast heeft u tijdens dit seminar de mogelijkheid om samen met de sprekers en deelnemers in te gaan op uw eigen business cases. Ook krijgt u tijdens het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams de gelegenheid om uw netwerk verder uit te breiden.

Return on Education

  • Krijg zicht op de essentie en kenmerken van succesvolle teams
  • Verbeter als manager de prestaties van uw team
  • Ontmoet sprekers en professionals die uw visie versterken
  • Ontdek hoe sport en het bedrijfsleven elkaar versterken

Voor wie

Het seminar is ontwikkeld voor managers, executives en ondernemers die werkzaam zijn in het bedrijfsleven, wetenschap en sport en die zichzelf willen ontwikkelen en streven naar betere teamprestaties.

Waar

Landgoed Nyenrode Business Universiteit – Straatweg 25, Breukelen

Wanneer

11 mei 2017 van 09:00 tot 17:30.

Investering

  • Algemene inschrijving: € 599,-
  • Nyenrode alumni: € 399,-
  • 3 of meer personen: € 399,- p.p.

Bovengenoemde prijzen voor inschrijving zijn excl. BTW en inclusief catering.

Brochure

Bekijk hier de brochure van het Seminar Leidinggeven aan Winnende Teams.